Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Serverte 2-åring whisky

Nå beklager restauranten i Wales etter at Sonny Rees (2) ble beruset under sin egen bursdagsfeiring.

SERVERT 2-ÅRING WHISKY: Illustrasjonsbilde. Foto: Siv Seglem / Dagbladet
SERVERT 2-ÅRING WHISKY: Illustrasjonsbilde. Foto: Siv Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En restaurantkjede har måtte be om unnskyldning etter å ha servert alkohol til en 2-år gammel gutt i Wales, melder AP i dag.

Restauranten Frankie and Benny`s poengterte at det hele har skjedd på grunn av en «menneskelig feil». 2-årige Sonny Rees måtte fraktes til legevakta etter å ha drukket spriten under sin egen bursdagsfeiring, skriver BBC.

-Jeg bestilte limejuice og vann til ham. Det er favoritten hans. Etter at vi ble servert oppfordret jeg han til å drikke, fordi han spiste salte ting. Da vi var ferdig med å spise la jeg merke til at han rynket på nesa mens han drakk fra glasset. Jeg tok det fra ham og smakte selv, sier moren Nina til BBC.

-Det var whisky, en dobbel sådan. Han hadde sippet til drinken omtrent ti ganger og var helt tydelig beruset, forteller hun.

Restaurantkjeden gikk torsdag ut og erklærte at de var ekstremt lei seg for lørdagens hendelse, og at de nå ser nærmere på hva som må gjøres for å unngå at noe liknende skjer igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media