Mariana Lambert fra Pennsylvania trodde ikke sine egne øyne da hun så hvor mye kunden ga i tips.
Hun jobber som servitør på Alfredos Cafe i Scranton i USA.
Det var Eric Smith som var den sjenerøse tipseren.
Han bestilte en Stromboli - en italiensk pizzarull til 13, 25 amerikanske dollar. Det tilsvarer omtrent 132 norske kroner etter dagens kurs.

Prompet i fem år – krever millionerstatning
Da han betalte for pizzarullen, la han inn et tips på 3 000 dollar, noe som tilsvarer 30 000 norske kroner, ifølge den amerikanske nyhetskanalen CNN.
- Da tida var inne, og han skulle betale, kom Lambert løpende inn til mitt kontor med tårer i øynene, forteller leder og eier ved Alfredos Cafe, Donald Galacci til Dagbladet.
Ville gi tilbake
Ifølge CNN var Smith så imponert over servicen han fikk av Lambert at han ønsket å gi henne den klekkelige tipssummen.
Zachary Jacobson har jobbet på den familieeide restauranten i over et tiår. Han er en av restaurantens sjefer.

Han var selv til stede, og spurte Smith om hva som lå bak den uventende gavmildheten.
- Han sa at han var involvert i kryptovaluta. Han prøvde bare å gi tilbake til samfunnet, forteller Jacobson til CNN.

Raser etter kondom-nekt
Restauranten dobbeltsjekket med Smith for å forsikre seg om at summen han hadde lagt inn var riktig. Det var den.
«Tips til Jesus»
På kvitteringen skrev Smith «Tips for Jesus», altså «Tips til Jesus».
Ifølge CNN er det en referanse til en trend på sosiale medier.
- Smith forklarte oss om denne trenden, og at den hadde gjort inntrykk. Marianas gjestfrihet inspirerte ham til å gi et sjenerøst beløp. Det er veldig fint å se at det er fantastiske mennesker der ute som sprer glede, og som gjør en så stor forskjell for andre, sier Galacci.
Uttrykket ser ut til å komme fra Instagramkontoen «tipsforjesus», som legger ut bilder av kvitteringer med enorme tips-summer.
Angivelig skal kontoen være drevet av en anonym bruker som legger igjen store tips etter å ha vært på restaurantbesøk, skriver CNN.
Aldri opplevd liknende
Restauranten har vært i drift i over 40 år. Leslie Galacci, som er nestleder hos Alfredos, forteller at hun ikke har opplevd liknende.
- Vi har aldri opplevd noe i nærheten av dette. Det var en helt vanlig dag for oss da Smith kom og besøkte oss, forteller Galacci til Dagbladet.
Jacobson forteller til CNN at tipset var til stor hjelp for servitøren Mariana Lambert, som har jobbet for restauranten i to år.
Han håper historien kan hjelpe kunder til å huske på å være snille og tålmodige mot folk i restaurantbransjen.