Fabrikkerte falsk «terrorist-kvittering»

Servitøren fikk enorm støtte etter «terrorist-hets», så oppdaget de at beskjeden var falsk

- Det finnes ingen unnskyldning for det jeg gjorde.

SKREV SELV: Etter å ha mottatt massiv støtte, både fra restauranten servitøren selv jobbet på, og via sosiale medier, viste det seg at servitøren selv hadde skrevet beskjeden på kvitteringen. Foto: Khalil / Facebook
SKREV SELV: Etter å ha mottatt massiv støtte, både fra restauranten servitøren selv jobbet på, og via sosiale medier, viste det seg at servitøren selv hadde skrevet beskjeden på kvitteringen. Foto: Khalil / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen dager siden dukket det opp en sak som fikk mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Den 20 år gamle servitøren Khalil hadde vært på jobb på en restaurant i Texas, og etter endt vakt valgte han å dele et bilde av en kvittering med påskriften «Vi tipser ikke terrorister», samt en ring rundt navnet hans, på Facebook.

Massiv støtte

Khalil fortalte i bildeteksten at han hadde mottatt kvitteringen fra en kunde i restauranten, og at han var sjokkert over at det fremdeles fantes så mye hat der ute i verden.

Ikke overraskende fikk bildet mye oppmerksomhet. Titusener delte og reagerte på innlegget den unge mannen hadde delt, og Khalil gikk selv for å takke for den enorme støtten.

Det tok ikke lang tid før restauranten servitøren jobbet på også hev seg med i diskusjonen, og utestengte vedkommende Khalil hevdet hadde lagt igjen den rasistiske beskjeden.

Tatt i løgn

Situasjonen snudde ganske raskt da restauranten ved nærmere undersøkelser oppdaget at beskjeden slett ikke var lagt igjen av vedkommende som hadde spist der, men fabrikkert av servitøren selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer