Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sett med ukjent mann like ved skolen

Politiet ber ham melde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOGNDAL(Dagbladet.no): Den drepte Hedda Karterudseter (19) ble sist sett sammen med en mannsperson omlag 500 meter unna folkehøgskolen natta hun ble drept.

Kjenner identiteten

Hun skal ha blitt observert sammen med mannen i en rundkjøring ved en gangvei i tidsrommet etter 01.15 natt til torsdag. Politiet kjenner identiteten til mannen. Han skal være av somalisk opprinnelse.

- Vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende og vi har forsøkt å komme i kontakt med vedkommende uten å lykkes, sier politiadvokat Knut Broberg.

I følge TV 2 Nettavisen skal mannen være 35 år gammel og internt etterlyst både med navn og bilde i politiet.

Han skal ha kjent den avdøde i fra tidligere, og de skal ha kranglet i løpet av kvelden før 19-åringen ble funnet død. Tre timer etter at hun ble funnet død, skal han ha tatt nattbussen til Oslo, skriver nettavisen. Der slutter alle spor.

Familien til 35-åringen skal ikke ha sett ham siden torsdag, og meldte ham savnet søndag.

Observert med mann

Politiet tror den etterlyste er samme mann som hun ble observert sammen med utenfor utestedet Meieriet i Sogndal sentrum like før. De skal ha gått sammen i fra utestedet, og gikk sammen da de ble observert ved rundkjøringen, opplyste Broberg under en pressekonferanse i ettermiddag.

Mannen har ikke meldt seg for politiet, og er nå etterlyst.
- Vi understreker at han kun har status som vitne i saken, og vi vil at han kontakter politiet på eget initiativ, sa politiadvokatan.

<B>DREPT: Hedda Karterudseter ble funent kvalt inne på internatet til Sogndal folkehøgskole torsdag kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media