Sett på konsert med to menn

- Så ut til å kjenne den ene godt, sier øyenvitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kvelden før Hedda Karterudseter (19) ble funnet drept på folkehøgskolen i Sogndal, ble hun observert på konsert sammen med to menn, melder NRK.

Ifølge NRK skal ikke mennene som ble observert på utestedet Meieriet, være elever på samme skole som Hedda.

Det er ingen sikre observasjoner for når hun forlot utestedet onsdag kveld, men et annet vitne har forklart at hun så en kvinne som hun mener var Hedda Karterudseter i krangel med en mann utenfor Studenthuset.

- Det virket som han forsøkte å dra kvinnen med seg. Episoden var så spesiell at alle vi som sto ute, la merke til det, forteller ett av vitnene, som ønsker å være anonym, til Bergens Tidende.

Torsdag kveld ble hun funnet drept inne på internatet til Sogndal Folkehøgskole.

Tause i politiet

Politiet i Sogndal har i dag vært svært sparsomme med opplysninger i saken. Bergens Tidene meldte at politiet jaktet på en navngitt mann, men politiet opplyste selv at de foreløpig ikke har noen mistenkte i saken.

- I en slik sak vil det alltid være personer vi ønsker kontakt med, men som ikke kommer til oss. Da går vi selvsagt aktivt ut. Men vi har ingen mistenkte, sier politiadvokat Knut Broberg til BT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer