- TA IMOT RÅDGIVNING  : - Dersom jeg hadde vært i 20-årene hadde jeg nok takket ja til Norsk Tippings råd om forvaltning av pengene, sier Lottomillionær John Arild Jørgensen.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
- TA IMOT RÅDGIVNING : - Dersom jeg hadde vært i 20-årene hadde jeg nok takket ja til Norsk Tippings råd om forvaltning av pengene, sier Lottomillionær John Arild Jørgensen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Sett pengene i banken

Her er tipsene fra en tidligere lottomillionær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) : I 2009 vant Lillesand-mannen John Arild Jørgensen (53) sju millioner i Lotto.

Beløpet han vant blekner riktignok litt sammenlignet med kveldens rekord-beløp, men Jørgensen har en viss erfaring med det de fire norske vinnerne nå går igjennom.

- Du kan jo si det sånn at jeg sov litt dårlig den første natta. Det var ganske uvirkelig, sier han til Dagbladet.

Jørgensen valgte å «stå frem» som Lottovinner. Han forteller at han tok avgjørelsen for å unngå rykteflommen. I tillegg dabber interessen fra mediene av etter en kort periode påpeker han.

- 36 millioner er veldig mye penger. Jeg vet om en i nabolaget som vant rundt tre millioner og som nå sitter med milliongjeld. Mitt råd er å sette pengene i banken. Det er det sikreste i dag, sier han.

Jørgensen viser til livserfaring når han skal gi tips om forvaltningen av pengene.

- Norsk Tipping tilbyr jo litt bistand med forvaltningen av pengene, men jeg takket nei til det. Men dersom jeg hadde vært i 20-åra hadde jeg nok benyttet meg av tilbudet, sier han.