Setter inn helikopter og UP mot innbruddstyver

Vil ta banden som har herjet i Arendal den siste tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Arendal samarbeider i helgen med UP og politihelikopteret for å få tatt innbruddsbanden som har herjet distriktet den siste tiden.

Fredag kveld skriver Fædrelandsvennen at politihelikopteret fra Oslo har sluttet seg til jakten på tyvene. Tidligere på dagen kom det inn melding om nok et innbrudd, det siste så langt i en rekke på nærmere 60.

- Vi har i den forbindelse etterlyst en sort BMW med utenlandske skilter som vi forsøker å finne, forteller politistasjonssjef i Arendal, Jon Sverre Krogstad til avisen. Sammen med mannskaper fra Utrykningspolitiet har Krogstads menn og kvinner skjerpet innsatsen for å stanse tyvene.

UP-sjef Øystein Krogstad omdisponerte fredag sine mannskaper og sendte dem for å bistå arendalspolitiet.

- Vi har hatt 50-60 innbrudd den siste tiden. Da er det viktigere å få stoppet disse gjerningsmennene, enn å ta folk for trafikkforseelser, sier han.

Fredag kveld opplyser politivakten i Arendal at samarbeidet med UP ikke har gitt noen konkret uttelling så langt, men at den felles innsatsen fortsetter fram til mandag morgen. Da skal det gjøres opp status, og Krogstad er åpen for å fortsette å bistå kollegene på Sørlandet.

(NTB)