12 BARN MISBRUKT: Domstolen New South Wales Children's Court avgjorde i fjor at 12 barn skulle fratas foreldrene, i en av Australias største incestskandaler noen sinne. Bildet viser domstolslokalet i Parramatta, som er ett av domstolens tre hovedaddresser. Foto: Google maps
12 BARN MISBRUKT: Domstolen New South Wales Children's Court avgjorde i fjor at 12 barn skulle fratas foreldrene, i en av Australias største incestskandaler noen sinne. Bildet viser domstolslokalet i Parramatta, som er ett av domstolens tre hovedaddresser. Foto: Google mapsVis mer

Sex-anklaget om tre generasjoners incest: «Barna var glade hele tida»

Beskriver familiens «incest-samfunn i skogen» som en lykketilstand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et halvt år etter at incest-anklagene mot familien «Colt» sjokkerte Australia, melder Sydney-avisa The Daily Telegraph at et familiemedlem nå er i Storbritannia på flukt fra hjemlandets myndigheter.

Colt er pseudonymet en australsk domstol ga familien, som et vern for ofrene for incest og sexmishandling gjennom tre eller fire generasjoner.

- Jeg har aldri misbrukt et barn i hele mitt liv. Jeg har aldri misbrukt en annen person, sier Charlie Colt til The Daily Telegraph, fra «et sted like utenfor London».

I dekning Australsk politi mener noe annet.

I følge Telegraph er Charlie Colt anklaget for å være far til tre av barna i Colt-familien, for jevnlig sex med sin søster, og for sexmisbruk som er for avskyelig til at publikasjonen vil omtale det.

Han skal ha ankommet Storbritannia fra Melbourne i forrige uke, etter at en innkalling til et rettsmøte i begynnelsen av juni fikk ham til å gå i dekning i byene Wodonga og Adelaide.

Fra sitt skjulested i Storbritannia har han snakket eksklusivt med Daily Telegraph om sin opplevelse av en av Australias største incest-skandaler noensinne.

Underernæring Australske medier rapporterte i desember i fjor at incest og sexmisbruk året før hadde fått myndighetene til å fjerne 12 barn fra et hjem i delstaten New South Wales.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Langvarig etterforskning hadde da konkludert med at barna var blant ofrene for incestuøse handlinger gjennom tre eller fire generasjoner. De skal ha levd under forferdelige forhold i en avsidesliggende del av New South Wales, den mest folkerike delstaten i Australia, som ligger sørøst i landet.

Barn som ble født etter sex mellom nære slektninger skal ha blitt lært opp til å fortsette den samme praksisen. Flere av barna skal ha lidd av underernæring, fysiske skavanker og helseplager.

- Glade hele tida Charlie Colt beskriver derimot forholdene i leiren i skogen - ett av flere oppholdssteder for familien gjennom årene - som en ren idyll.

- Barna var glade hele tida. Alle lo og pratet, sier han til Daily Telegraph.

Han mener sex-beskyldningene er urettmessige, og stammer fra en tidligere nabo som ble avvist av hans søster. Grunnen han oppgir for å ha flyktet er mistillit til at han vil få en rettferdig behandling av Australias rettsvesen.

SEXMISBRUK: Australske medier rapporterte for et halvt år siden at incest og sexmisbruk i 2012 fikk myndighetene til å fjerne 12 barn fra et hjem i delstaten New South Wales. Nå skal et av de involverte familiemedlemmene ha flyktet til England. Illustrasjonsfoto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
SEXMISBRUK: Australske medier rapporterte for et halvt år siden at incest og sexmisbruk i 2012 fikk myndighetene til å fjerne 12 barn fra et hjem i delstaten New South Wales. Nå skal et av de involverte familiemedlemmene ha flyktet til England. Illustrasjonsfoto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer