Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sex-bestemoren som ikke får nok

BERLIN (Dagbladet): Beate Uhse har utstyrt tyske hjem med sexhjelpemidler i over 50 år. Nå sender den styrtrike sexbestemoren hele konsernet sitt på børsen for å utvide forretningen enda mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hensikten er å skaffe penger til å erobre resten av Europa.

Under krigen fløy hun nyproduserte jagerfly fra fabrikken og ut til basene. Som enke og alenemor til en to år gammel datter, rappet hun et fly og kom seg ut av det brennede Berlin i mai 1945.

Beate Uhse slo seg ned i en landsby rett sør for grensa til Danmark. Da hjemvendte soldater og lokale ungpiker som ikke ønsket barn, kom og ba henne om råd - fikk hun sin første forrretningside.

Uhse skrev en liten bok om hvilke dager i måneden kvinnen ikke kan bli gravid. Omsetningen gikk strykende og hun startet produksjon og salg av kondomer.

Internett-salg

I 1962 åpnet hun sin første butikk, etter at forbudet mot handel med sexhjelpemidler ble opphevet. Nå har hun forretninger over hele Tyskland, Østerike, Ungarn og Kanariøyene. Store deler av salget foregår via Internett og postordre fra hovedkvarteret i Flensburg.

Men det holder ikke å være D-markmilliardær for den spreke 79-åringen. Hun vil over Kanalen og innta England. Dessuten skal hun sette seg på markedet for stønnende vibratorer og hoppende kondomer, oppblåsbare barbaraer som garantert tåler en kroppsvekt på 125 kilo, bøker, videoer og blader, lakk, lær og latex i hele Østeuropa og det øvrige Kontinentet. Dette krever investeringer som hun må hente på børsen. Og tyskerne står klare til å investere sparepengene i den suksessrike handelskvinnen.

Selv sier hun om sin forretningseventyret sitt:

-Enhver idiot tror at han vet noe om handel med sex - bare fordi han selv har vært i seng med en kvinne. HA!