Sex-brev på avveier

Tusenvis av brev der navngitte nordmenn oppgir sine hemmelige sexdrømmer havnet på avveie midt i Oslo sentrum. Aktuell Rapport beklager fadesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tusenvis av innsendte kontaktannonser med nakenbilder fra bladet Aktuell Rapport var allment tilgjengelig i en proppfull container like ved Oslo City onsdag, skriver VG i dag.

For nyskjerrige sjeler var det bare å forsyne seg med høyst personlige og intime brev - undertegnet med fullt navn og adresse. På sine kontaktsider garanterer bladet 100 prosent diskresjon.

- Vi beklager dypt. Dette skal selvfølgelig aldri gjenta seg, sier redaktør Stein-Erik mattsson i Aktuell Rapport til VG.

Tabben skal ifølge Mattsson skyldes flytting. Gamle kontaktannonser fra loftet på kontorene i Storgata ble kastet i stedet for å bli med til de nye lokalene i Tordenskioldsgate.

VG kontaktet en middelaldrende mann som ifølge en gammel kontaktannonse ønsket seg «gruppesex, film og video, og par og enslige av begge kjønn».

- Jeg holdt på å gå i dørken da du ringte første gang - jeg satt og spiste middag med min nye familie, sier den dypt rystede mannen til VG.

Natt til i går beslagla politiet kontaktannonsene, og vil nå undersøke om det foreligger et straffbart forhold.

(Dagbladet.no)