Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sex-dømt lærerinne (28) mener hun var offeret

Dømt til fem års fengsel for 16 seksuelle forhold med fem elever.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lærerinnen Brittni Colleps (28), som den 18. august ble dømt for å ha hatt gruppesex med sine elever, mener det er hun som er offeret i saken.

28-åringen ble dømt til fem års fengsel for i alt 16 seksuelle forhold med fem elever ved Kennedale High School i Arlington, Texas.

Blant bevisene som ble lagt fram mot henne i retten, var et videoklipp der Colleps hadde sex med fire elever på 18 og 19 år.

- Jeg er offeret Det er denne bevisframleggelsen Colleps nå reagerer på.

- Jeg føler at jeg er offeret i den sex-videoen. Jeg har aldri gitt tillatelse til at den ble tatt opp, sier hun i et tv-intervju med '20/20's korrespondent Deborah Roberts.

I intervjuet står også ektemannen Christopher fram. Han sier at han støtter sin kone, og at hun på ingen måte burde fått en fengselsdom for sine handlinger.

- Straff å fortelle barna De to har tre små barn sammen.

- Når barna våre blir gamle nok skal hun se dem i øynene og forklare dem hva hun har gjort. Det er straffen, sier ektemannen Christopher.

Ulovlig uavhengig av alder Sex-videoen skal ha blitt laget da ektemannen tjenestegjorde for det amerikanske forsvaret i utlandet.

Colleps, som jobbet både som engelsklærer og basketballtrener, risikerte opp til ti år i fengsel for det som heter «upassende forhold mellom en student og en lærer», ifølge Fox News.

Ifølge lovgivningen i Texas, er sex mellom lærer og elev ulovlig, uavhengig av elevens alder.

DØMT: Den 28 år gamle lærerinnen Brittni Colleps ble 18. august dømt til fem års fengsel for seksuelle forhold til fem av sine skoleelever. Foto: Scanpix
DØMT: Den 28 år gamle lærerinnen Brittni Colleps ble 18. august dømt til fem års fengsel for seksuelle forhold til fem av sine skoleelever. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media