Bamble kommune

- Sex, dop og høy musikk

Det skal ha foregått «sjenerende aktivitet» over tid, med store ansamlinger av folk på en parkeringsplass i Bamble kommune.

YNDET SAMLINGSSTED: Parkeringsplassen ligger ytterst i Furustranda knyttet til turperla Tangen, og er blitt et yndet samlingssted. Her før utbyggingen. Foto: Google Maps / Skjermdump
YNDET SAMLINGSSTED: Parkeringsplassen ligger ytterst i Furustranda knyttet til turperla Tangen, og er blitt et yndet samlingssted. Her før utbyggingen. Foto: Google Maps / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye parkeringsplassen knyttet til turperla Tangen i Bamble skal fort ha blitt et yndet sted for flere enn turgåere som skal ut på tur med kaffe og niste i sekken, skriver Telemarksavisa.

Ifølge avisa skal avdelingen for kommunalteknikk ha blitt informert av naboer i området om «sjenerende aktivitet over tid, og hyppige ansamlinger av folk på kveld og nattestid.»

- Det skal være snakk om høy musikk fra anlegg, dopsalg og også sex, sier overingeniør Torbjørn Huru til avisa.

Videre opplyser han at det skal ha pågått hver helg siden påske, samt på flere ukedager.

FESTING: Til tross for strenge coronatiltak, fant Oslo-folk veien til parkene i byen for å feste. Politiet uttrykker bekymring for manglende smittevern. Video: Privat / Marie Røssland Vis mer

Sendt inn klage

Ordfører Hallgeir Kjeldal forteller til Dagbladet at noen hadde sendt inn en klage, og at det ble orientert om denne i politirådsmøtet som var på tirsdag.

- Vi har bedt politiet notere ned dette stedet som et sted de skal følge ekstra nøye med, sier han og understreker:

- Det er noen som rapporterte at det kanskje blir omsatt dop der. Vi vet ikke hvor stort omfanget er. Det er ikke sikkert det er så stort, men det er rapportert inn, og vi må derfor ta det alvorlig.

Ordføreren forteller at området er mye brukt, og at mange syns det er et fint område å være om kvelden.

- Det vil nok alltid være litt trafikk i dette området. Spesielt nå som vi har gjort det så lett tilgjengelig, vil det nok bli mer trafikk for naboene enn det de er vandt med. Det må de nok akseptere, men så er spørsmålet hva slags trafikk og i hvilket omfang, sier han.

Er det sånn at det blir til stor sjenanse for naboene, og at det utvikler seg til et omsetningssted, så vil kommunen sette inn mer tiltak, forklarer Kjeldal.

- Men nå i første omgang er det signalisert til politiet, som skal følge det opp videre.

OFFENTLIG: Et par ble avbildet mens de utførte oralsex på Orrestranda på Jæren. Foto: Tipser Vis mer

Tidvis ansamlinger

Til Telemarksavisa forteller nabo Per Ludvig Gusfre, som bor like ved parkeringsplassen, at det tidvis er ansamlinger an folk der på nattestid og noen ganger helt til morgen:

- Veldig sjenerende opplever jeg ikke at det er, men det jeg reagerer på og synes er trist å se, er det åpenlyse salg og kjøpet av stoff. Det har pågått en stund der. Det er ikke akkurat grillrøyk som siver oppover her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer