Sex-drept i Sverige

En sex-lek sporet fullstendig av i Sverige, og en 28 år gammel kvinne døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SM-leken mellom en 31 år gammel mann fra Umeå i Nord-Sverige og en 28 år gammel tysk kvinne gikk fullstendig galt.

Mannen skal i følge lokalavisa Västerbottens-Kuriren ha slått kvinnen hele 131 ganger med en pekestokk og kvelt henne slik at hun til slutt døde.

Blå i ansiktet
Da kvinnen mistet bevisstheten ringte 31-åringen til alarmsentralen. I følge lokalavisa viser lydopptakene at mannen fortvilet sa:

«Jeg har en jente her som er helt utslått».

Sex-dramaet i Umeå skal ha skjedd i slutten av oktober i fjor.

Under samtalen med operatøren på alarmsentralen skal mannen ha forklart at den tyske kvinnen lå på gulvet og var helt blå i ansiktet.

Den tyske kvinnen døde seinere på sykehuset i Umeå.

Utvekslingsstudent
Mannen ble siktet for grov mishandling med døden til følge. Nå er han tiltalt for forholdet.

Västerbottens-Kuriren skriver at kvinnen tidligere hadde vært utvekslingsstudent i Sverige, og at hun var tilbake i Umeå for å besøke 31-åringen.

Statsadvokaten som har tatt ut drapstiltalen mot 31-åringen, mener paret hadde sm-sex, og at rollespillet fullstendig sporet av.

Den rettsmedisinske undersøkelsen viser at kvinnen skal ha blitt slått minst 123 ganger.

Det skal ikke vært selve slagene, eller den fysiske mishandlingen som drepte kvinnen, men hun skal på grunn av mishandlingen fått pusteproblemer, og deretter blitt kvalt.

Internett-dop
Statsadvokat Åsa Jonsson mener hun kan bevise at 31-åringen dopet ned kvinnen, og at en overdose med ADHD-medisinen etylfenidat - også kjent som internettdop - kan ha medvirket til at kvinnen døde.

Obduksjonsrapporten viser at kvinnene hadde en dose som er 100 ganger større enn hva ADHD-pasienter får når de bruker medisinen.

Rettssaken mot 31-åringen starter til uken i Umeå tingsrätt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer