Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

SEX, fart og penger

- De fleste menn er opptatt av fart, penger og sex, sa eventyrer Erling Kagge, som fortalte om sine ekspedisjoner på messa Mann 99 i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den største forskjellen på en gutt og en mann sies å være prisen på leketøyet hans. Mannsmessa på Sjølyst i Oslo denne helga kan by på de aller fleste leketøy mann kan få for penger, omkranset av lettkledde veldreide kvinner. Men ikke alle ville bruke mange kronene.

- Skulle jeg kjøpt noe her, måtte det vært en øl til en dame, sa Kagge.

Han var mer opptatt av å selge, og beklaget på det sterkeste at han ikke har fått boka «323 måter å si jeg elsker deg» ferdig i tide til messa. Kagge hadde blant annet selskap av Stein P. Aasheim.

- Hvilke utfordringer møter mannen i 1999?

- For meg er det å være far for mine barn, sa Stein P. Aasheim og mente utfordringene er avhengig av livssituasjonen.

Hardt å være mann

Før de slapp til, hadde allerede Vegard Ulvang fortalt om sine mange eksotiske utflukter til vanns og til lands.

- Det er vanskelig å være mann i dag. Alt er jo kvinnesak, sa Vegard Ulvang.

Ulvang som før Lillehammer-OL ble døpt av amerikansk presse til «The Terminator» vil ikke framstå som en macho-mann.

- Nei, jeg prøver å dempe det inntrykket når jeg forteller om turene mine, sier han.

- Beskjedne

Kondomeriet var representert med oppblåsbare Barbaraer spredd rundt på messeområdet. Men inn på standen blant dildoer, penisringer og kondomer gikk ikke alle frivillig.

- Det er gjerne slik at når en først kommer inn, følger flere etter, sa en ubekymret salgssjef Merethe Rosting som hadde vare for både kvinner og menn.

HARDT LIV:</B> - Det er vanskelig å være mann i dag. Alt er jo kvinnesak, sa Vegard Ulvang som var på messen sammen med Stein P. Aasheim.
ANBEFALT:</B> Salgssjef Merethe Rossing hos Kondomeriet gir penisringen sine varmeste anbefalinger. Til venstre en modell av pornodronningen Dolly Buster.
VANN OG VODKA:</B> Finlandiadamene serverte små doser vodka.Mennene hadde allerede vann i munnen.
SJARMØR:</B> Erling Kagge fortalte om sine ekspedisjoner på mannsmessa og irriterte seg over at boka '323 måter å si jeg elsker deg' ikke ble ferdig i tide til å kunne selges på messa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media