Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sex i sola med Aune Sand

Aune Sands nye film får tittelen «Sex. A walk in the sun». Han vil gjøre folk bevisste på sin egen seksualitet ved å vise at kjødet er livets sentrum. Filmen har opptaksstart i høst og er beregnet på et internasjonalt marked.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges mest utskjelte regissør skal snart gå i gang med sin andre spillefilm, kalt «Sex. A walk in the sun». Hensikten er å vise hvordan livet er uten å moralisere. Manuset er løst bygd på hans kone Tatjanas livshistorie, dels er den inspirert av egne erfaringer. Deler av handlingen er hentet fra et manus Aune skrev for flere år siden, som opprinnelig var ment for filmen «Dis».

Utforsker seksualiteten

«Sex. A walk in the sun» handler om seks personer som utforsker hverandre seksuelt, tre kvinner og tre menn, i tillegg til en engel. Engelen skal brukes som et symbol på skjønnhet og renhet.

Filmen blir nitti minutter lang, og har et budsjett på sju til ti millioner. Til sammenlikning kostet «Dis» 380000 kroner. Filmen har ikke fått offentlig støtte, men Aune Sand har brukt det siste året på å samle inn penger fra private investorer.

Spiller selv

Innspillingen av «Sex. A walk in the sun» skjer i Moskva, New York og muligens Cuba. Både Aune og hans russiske fotomodellkone, Tatjana, skal ha en rolle i filmen. Aune skal være en ensom ung mann på vandring fra kvinne til kvinne. Tatjana, som sist var å se i videoen til Penthouse Playboys: «En vill en», skal være en viril og søkende kvinne. Dessuten blir det gjensyn med flere av skuespillerne fra «Dis», i tillegg til en kjent norsk skuespiller som ikke ønsker å bli navngitt.

Som Marlon Brando

Den største forskjellen fra filmen «Dis», er at «Sex. A walk in the sun» skal ha dialog. Likheten er at også denne filmen er laget som en hyllest til kvinnen. Ifølge Aune begynte han med film på samme grunnlag som Marlon Brando: For å komme nærmere kvinnen.