Sex i solsystemet

Det første jordiske hotellet i verdensrommet er allerede planlagt. Sjøl om det ikke skal stå klart før i år 2017, har firmaet bak ideen allerede forklart hvordan det vil bli å ha sex mens du ser ned på jordkloden gjennom hotellvinduet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nygifte kan få en bryllupsnatt som er av en annen verden, skrøt designbyrået WAT & G i reklamepresentasjonen i går.

Det er nok en ganske unik opplevelse. Prøv å forestille deg hvordan det er å ha utsikt til jordkloden på bryllupsnatta. Den beryktede mile-high klubben for par som har sex under flyreiser blir trolig nedlagt øyeblikkelig.

Vektløs

WAT & G viste hvordan de tror hotellbransjen vil se ut i år 2017. Et todelt hotell i verdensrommet, med 100 luksusrom, var deres framtidsvisjon.

Designbyrået regner med at reisen fra jorda til hotellet kun vil ta noen minutter - med romferje, så klart. Av fasiliteter vil hotellet blant annet tilby tennis. Ifølge den engelske avisa The Mirror blir det en spesiell opplevelse når tennisballene beveger seg fire ganger så raskt som på jorda, på grunn av tyngdekraften. Det skal også lages rom hvor du kan flyte rundt vektløs.

Nedre del av observasjonsdekket skal ha skjermer som forteller deg hvilken del av jorda du ser på.

Siden hotellet skal sirkle rundt jorda hvert 90. minutt, vil de reisende få oppleve 45 minutter med dag fulgt av 45 minutters natt, skriver The Mirror.

Koster flesk

Designbyrået WAT & G beskriver hotellet som en blanding av fornøyelsespark og cruiseskip. De mener at det bare er et tidsspørsmål før slike hoteller finnes i tusenvis.

Prisen var ikke fastsatt i går, men WAT & Gs sjef Howard Wolff regner med at turen kom til å koste flesk.

- Det vil bli dyrt. Men mange vil synes at reisen er verdt prisen.

Han føyde også til at hele prosjektet kanskje høres litt futuristisk ut.

- Men vi tror dette kan bli en skikkelig pakke for reiselivsnæringen.

UTSIKT FRA ROMMET: Snart kan du kanskje se ned på jorda.