Sex-krig i fransk nakenby

Tradisjonelle nudister mener nakenbyen Cap d´Agde er i ferd med å bli ødelagt av fri sex og partnerbytte.

NATURISTER: Nakenstranda i Le Cap d'Agde er populær. Her fra nyttårsbading i 2009. Foto: AFP PHOTO/PASCAL GUYOT/Scanpix
NATURISTER: Nakenstranda i Le Cap d'Agde er populær. Her fra nyttårsbading i 2009. Foto: AFP PHOTO/PASCAL GUYOT/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En ny bølge av frilynte naturister, som sverger til fri sex og partnerbytte, har skyllet inn over den franske byen ved Languedoc-kysten, skriver britiske Telegraph.

Cap d'Agde er en populær destinasjon for såkalt nakenturisme. Dagbladet Magasinet besøkte byen i 2000.

Lokalbefolkningen reagerer nå sterkt etter at tvilsomme hoteller har inntatt nakenkvarteret, og barn skal ha blitt tilskuere mens den nye generasjonen naturister i byen har levd ut sine seksuelle fantasier i full offentlighet.

- Hovedstad for fri sex Gruppa som får ansvaret for den utagerende oppførselen er de såkalte «libertinerne» - ei gruppe av swingers (driver med partnerbytte journ. anm.)  som har kommet til byen de siste åra.

Ifølge Independent blir gruppa også beskyldt for å vandre rundt med klærne på mens de snakker nedsettende om de «ekte» nudistene i nakenbyen.

- Når sola skinner, er det et område i Cap d´Agde som forvandles til Europas hovedstad for fri sex, sier lokalpolitiker Florence Denestebe.

BARE ENDER: Cap d'Agde, Sør-Frankrike: Nudistby
som har to kilometer strand, tre kjøpesentre, idrettsanlegg, politistasjon, 35 000 nakne sommergjester og et swingende natteliv. Foto: Mette Randem
BARE ENDER: Cap d'Agde, Sør-Frankrike: Nudistby som har to kilometer strand, tre kjøpesentre, idrettsanlegg, politistasjon, 35 000 nakne sommergjester og et swingende natteliv. Foto: Mette Randem Vis mer

Hun har nå bedt ordføreren om å ta affære før de opplever «en eksplosjon av libertinsk adferd også i ikke-nudistområderav byen».

Brannangrep Tradisjonelle nudister støtter opp om dette kravet. En forteller til Independent at de hadde flyttet til området for å kunne leve «et naturlig liv», men at de nå føler seg omringet av ville dyr.

Ordføreren opplyser om at han vil vurdere klagene, men sier samtidig at han har gjort hva han kan for å holde de to nakenglade gruppene adskilt.

For to år siden ble et hotell som holdt swingersfester angrepet og forsøkt satt i flammer.