Sex-legen mistenkt for frihetsberøvelse

Nye funn i beslagsmaterialet skal vise at den sex-anklagede overlegen har begått frihetsberøvelse.

POLITIADVOKAT: UNNI MOEN VIKEBAKK (tv) ønsker ikke å kommentere de nye momentene i saken. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/Dagbladet
POLITIADVOKAT: UNNI MOEN VIKEBAKK (tv) ønsker ikke å kommentere de nye momentene i saken. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Bare ett døgn etter løslatelsen ble den høyt betrodde anestesi-og overlegen (38) på nytt varetekstfengslet. I følge VG skal politiet ha gjort nye og avgjørende funn inne i legens beslaglagte mobiltelefon. De nye funnene skal ha ført til at politiet torsdag gikk til en ny pågripelse. I går valgte Frostating lagmannsrett å varetektsfengsle mannen i fire uker.

Funnene på mobiltelefonen skal vistnok vitne om en angivelig frihetsberøvelse, som skal ha funnet sted flere måneder tilbake i tid.

- Etter at siktede ble løslatt ble det gjort funn i beslaget, helt andre funn enn de tidligere nevnte, som gjorde at vi mente det var nødvendig å gå til pågripelse på nytt, sier politiadvokat Unni Moen Vikebakk i Sunnmøre politidistrikt til VG.

Til Dagbladet lørdag morgen, sier Moen Vikebakk at hun ikke vil kommentere eller avvise at den varetektsfengslede legen skal være under etterforskning for frihetsberøvelse.

Les mer om Sex-legens dobebltliv i dagbladets papirutgave i dag.