- Sex-misbrukt av mor, stefar og onkel

NAMSOS (Dagbladet): Den i dag 16 år gamle jenta skal ha blitt sexmisbrukt på det groveste fra hun var 12 til hun var 15 år gammel. På tiltalebenken sitter hennes egen mor, stefar og onkel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Som regel snudde jeg ryggen til når mannen min hadde seksuell omgang med sin stedatter. Innimellom snudde jeg meg for å se om de var ferdige, har jentas mor forklart til politiet. De tre tiltalte nektet straffskyld da familietragedien ble rullet opp bak lukkede dører i Namdal herredsrett i går.

Ifølge tiltalen skal den 51 år gamle stefaren ha hatt en rekke samleier med sin stedatter i familiens eget hjem i ei lita bygd i Trøndelag.

Stefarens 54-årige bror er også tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin niese, ved å ha samleie med henne ved en eller flere anledninger.

Mors forklaring

Jentas 38 år gamle mor er tiltalt for å ha medvirket til et seksuelt overgrep mot datteren.

Jentas mor har i politiforklaringene fortalt at hennes mann hadde en rekke samleier med stedatteren i dobbeltsenga, og at det på det verste skjedde så å si hver helg.

I retten benektet hun å ha sett noen av overgrepene direkte, men sa hun fikk mistanke da hun flere ganger hadde sett mannen ligge oppå jenta og gjøre samleieliknende bevegelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer