- Sex-misbrukt av Viggo

ARENDAL (Dagbladet): - Han følte han hadde skyld i det som skjedde med jentene. At hvis han hadde sagt fra før, hadde det kanskje ikke skjedd, sier moren til en gutt som skal ha blitt sexmisbrukt av Viggo Kristiansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går vitnet moren til den nå 12 år gamle gutten i Agder lagmannsrett. Flere av jurymedlemmene satt med tårer i øynene da hun forklarte om hvordan sønnen skal ha blitt misbrukt på det groveste av Viggo Kristiansen da gutten var fem- seks år gammel.

Da hun ble spurt om hvilke følelser hun selv hadde for Kristiansen etter alt som har skjedd, så hun bort på ham mens tårene rant.

- Jeg hater ham veldig. Han har gjort oss så mye ondt, sa hun med stille stemme.

Et par meter unna satt Kristiansen med blikket i bordet. Ikke før guttens mor ba om en pause, så han opp - og gliste da han ble geleidet forbi henne mellom to politimenn.

Lokket med

Viggo Kristiansen er tiltalt for å ha hatt utuktig omgang likestilt med samleie med den da fem- seks år gamle gutten.

Han har hele tida nektet for overgrepene, og har heller ikke villet forklare seg om det gutten forteller. I byretten i Kristiansand begynte Kristiansen å gråte da han ble bedt om å forklare seg om overgrep mot en annen jente fra Kristiansand. I går viste han ingen følelser.

I to dommeravhør har guttungen forklart hvordan han to ganger ble lokket opp på rommet til Viggo med akebrett, lekebiler og godterier. Han skal også ha blitt misbrukt en gang utendørs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer