Sex mot kontantkort

En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot kontantkort til mobilen.

KJØPTE KONTANTKORT: En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot et kontantkort til mobil. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / SCANPIX
KJØPTE KONTANTKORT: En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot et kontantkort til mobil. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge tiltalen skal mannen over en periode på fire år, fra høsten 2004 til høsten 2008, ha misbrukt jenta som da var i begynnelsen av tenårene, skriver Hamar Arbeiderblad.

Brumunddølen anklages for å ha truet jenta med å forelle foreldrene om at hun lå med han, og fordi han skal ha truet jenta til å være med på voldtektene ved å holde henne fast.

Ga jenta kontantkort Mannen er også tiltalt for å ha utnyttet ei jente seksuelt mot vederlag, som det heter i straffeloven. I denne saken vil det si at han skal ha gitt henne kontantkort til mobiltelefonen i bytte mot at han fikk «noe» tilbake.

Etter tiltalen skal mannen ha forgrepet seg på henne på den måten over flere år; både flere steder i Norge og utenlands.

Brumunddølen er også tiltalt for å ha tatt bilder og filmet den seksuelle aktiviteten med jenta, etter at politiet skal ha funnet bidlebevis for dette. I tillegg skal politiet også ha gjort beslag av overgrepsbilder av barn hjemme hos mannen.

Ti års fengsel Brumunddølen risikerer nå fengsel i inntil ti år dersom han blir dømt for voldtekt av barn under 14 år. I dette tilfellet opererer også loven med en minimumsstraff på fengsel i tre år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer