Sex mot kontantkort

En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot kontantkort til mobilen.

KJØPTE KONTANTKORT: En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot et kontantkort til mobil. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / SCANPIX
KJØPTE KONTANTKORT: En mann i 50-årene fra Brumunddal er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente i bytte mot et kontantkort til mobil. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge tiltalen skal mannen over en periode på fire år, fra høsten 2004 til høsten 2008, ha misbrukt jenta som da var i begynnelsen av tenårene, skriver Hamar Arbeiderblad.

Brumunddølen anklages for å ha truet jenta med å forelle foreldrene om at hun lå med han, og fordi han skal ha truet jenta til å være med på voldtektene ved å holde henne fast.

Ga jenta kontantkort Mannen er også tiltalt for å ha utnyttet ei jente seksuelt mot vederlag, som det heter i straffeloven.
I denne saken vil det si at han skal ha gitt henne kontantkort til mobiltelefonen i bytte mot at han fikk «noe» tilbake.

Etter tiltalen skal mannen ha forgrepet seg på henne på den måten over flere år; både flere steder i Norge og utenlands.

Brumunddølen er også tiltalt for å ha tatt bilder og filmet den seksuelle aktiviteten med jenta, etter at politiet skal ha funnet bidlebevis for dette. I tillegg skal politiet også ha gjort beslag av overgrepsbilder av barn hjemme hos mannen.

Ti års fengsel Brumunddølen risikerer nå fengsel i inntil ti år dersom han blir dømt for voldtekt av barn under 14 år. I dette tilfellet opererer også loven med en minimumsstraff på fengsel i tre år.

Mannen ble pågrepet så langt tilbake som 17. november 2008. Han ble varetektsfengslet to dager senere av Hedmarken tingrett.

På grunn av de mange overgrepssakene med databeslag i de siste årene, har politiet en stor utfordring i å komme til bunns i bunken av saker, skriver Hamar Arbeiderblad.