Sex og bondeliv

Hilton-arvingen Paris Hilton (22) har byttet ut luksusen med livet som realitystjerne i «Farmen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): Hva hadde tippoldefaren til Paris Hilton, Augustus fra Kløfta, sagt hvis han hadde sett henne i sving på en gård på den amerikanske landsbygda? Augustus hadde nok, som Paris, fått kultursjokk. Sjokket hadde nok ikke vært mindre om Augustus hadde sett sexvideoen med sin etterkommer. Et hjemmelaget sexopptak av festløven Paris Hilton og hennes tidligere kjæreste dukket opp på Internett noen uker før premieren på den nye realityserien Hilton medvirker i.

LITE DISKRÉ:

Opptakten til serien kunne ikke vært bedre for tv-selskapet Fox, men selv vil hun ikke snakke med pressen, heller ikke på premierefesten denne uka.

- Hun er svært lei seg og flau over denne videoen, sier faren hennes, Rick Hilton, som mener datteren nå betaler prisen for sin lite diskré livsførsel.

Rick Hilton styrer det verdensomspennende hotellimperiet som Conrad Hilton, sønn av Augustus Hilton som emigrerte fra Norge i 1865, bygde opp. Paris Hilton arver sammen med lillesøsteren Nicky milliardformuen.

MÅ JOBBE FOR PENGENE:

Sammen med venninnen Nicole Richie, datter av artisten Lionel Richie, har Paris Hilton (22) hovedrollen i den nye realityserien «The Simple Life», som nå vises i beste sendetid på amerikanske fjernsynsskjermer. De to bortskjemte luksusdyrene fra Beverly Hills går fra «penthouse» til uthus i realityserien, som alle snakker om i USA for tida.

Det kan fort bli tv-underholdning når Paris - festløven som ofte er å se sammen med Hollywood-eliten - må ta del i hverdagslivet på gården til familien Leding i Altus i Arkansas.

Her må hun og Nicole Richie arbeide for pengene, deriblant ta livet av høner og melke kyr. Jentene klager høylytt over hvor håpløst krevende livet er uten kredittkort og mobiltelefon. På fritida prøver de å sjekke opp lokale gutter.

DET ENKLE LIVET:

Det lille stedet Altus i Arkansas med sine 817 innbyggere ble nærmest satt på hodet da de to kom med tv-kameraene for å leve det enkle livet i 30 dager. Noe større hadde ikke skjedd i bygda siden tyske utvandrere lagde vinåkrer i Altus.

- Jentene hadde merkelige klær og så i det hele tatt litt rare ut, men det var en interessant erfaring for oss, sier ordfører i Altus, Veronica Post.

Hun håper mest at byen får flere turister etter tv-serien, men liker ikke helt at sexvideoen med Paris Hilton og hennes ekskjæreste har fått så mye oppmerksomhet.

- Jeg vil ikke dømme noen for hva de tidligere har gjort. Dessuten viste det seg etter hvert at de to var snille og søte jenter.

Det får være en trøst for Augustus' og hans etterkommere.

MØKK UNDER NEGLENE: I realityserien «The Simple Life», som nå går på tv i USA, får Paris Hilton (t.v.) og Nicole Richie for første gang erfaring med livet på en gård.