Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sex og dopsalg i Dianas slott

LONDON (Dagbladet): En av prinsesse Dianas fortrolige medarbeidere, Justin Davies, ble i går avslørt som narkolanger og sexgal. Han inviterte gjester inn på Kensington Palace, hvor han solgte narkotika eller hadde sex med dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justin Davies' oppførsel ble avslørt av en News of the World-medarbeider, som utga seg for å være interessert i å kjøpe narkotiske stoffer og ble invitert med til slottet av Davis.

Historien viser manglende kontroll med de ansatte, og den viser også hvor lett det vil være å komme seg inn på slottet for terrorister eller andre uønskede. I Kensington Palace bor, foruten Diana, prinsesse Margaret, prins og prinsesse Michael av Kent, hertugen og hertuginnen av Gloucester.

Justin Davies er til daglig en tjener som har ansvaret for å vise gjester rundt på slottet. Han er sikkerhetsklarert, og kan invitere dem han ønsker innenfor portene.

Om kvelden skal han ha ikledd seg kjoler og opptrådt som dragdronning på tvilsomme klubber i London hvor han solgte narkotikske stoffer.

Da Davis møtte den britiske journalisten kunne han tilby han kokain og ecstasy. Han avslørte detaljer om sikkerhetstiltakene, og han viste fram himmelsenga til dronning Mary - som var gift med kong William III i det 17. århundre. Justin Davies skrøt også av at han hadde hatt sexorgier i himmelsenga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media