Sex-sjokk i boblebadet

En ansatt ved et kurbad i Tromsø ble tatt på fersken mens han hadde sex med ei venninne i boblebadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjokkerte klienter ved kurbadet ble torsdag i forrige uke vitner til at den mannlige ansatte og hans venninne temmelig åpenlyst hadde sex i det boblende karet. Det skriver avisa Nordlys.

- Om det var het elskov eller samleie kan jeg ikke si noen ting om. Men den ansatte benekter at han hadde samleie i boblebadet. Imidlertid bekrefter han at han hadde sin venninne på besøk, sier en svært så beklagende daglig leder Bjørn Svendsen til Nordlys.

Kurbadet var tidligere eid av adventistkirken i byen, men ble for ett års tid siden solgt til et ektepar som er medlem av kirken.

- Pinlig og forhåpentlig et enkeltstående tilfelle, sier Svendsen som ikke vil gi den boblebad-elskende mannen sparken på grunn av utskeielsen.

Gjester som bruker kurbadet fast har forlangt full rengjøring av boblebadet før de tar det i bruk igjen. Heller ikke det har kurbadets ledelse etterkommet, skriver Nordlys. Dagbladet :på nettet beklager at vi tidligere i dag skrev at kurbadet fortsatt eies av adventistkirken i Tromsø.