Sexbilder på avveie

3500 nakenbilder fra Club 4 i Trondheim er lagret på en dataserver som ingen vet hvor er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere har sexklubben Club 4 opplyst at et hundretalls sexbilder av medlemmene befinner seg i datautstyret som politiet beslagla under razziaen for tre uker siden. Nå kommer det imidlertid fram at 3500 digitale bilder til er lagret i klubbens datamaskiner. Disse bildene er ikke godkjent av medlemmene, og det var aldri meningen at noen skulle få tilgang til dem, skriver Adresseavisen.

- Alle bildene er tatt inne i klubben og de viser medlemmene mens de deltar i ulike seksuelle aktiviteter. De har kanskje gjort noe dumt når de lot seg fotografere på denne måten, men de har etter vårt syn ikke gjort noe ulovlig, sier klubbleder Krogstads forsvarer, Øystein Skogrand, til Adresseavisen.

Bildene fra sexklubben skal være av en slik art at det vil være svært belastende for de involverte hvis de skulle komme i hendene på fremmede personer. Flere samfunnstopper skal også finnes i det omfattende bildearkivet.

Advokat Skogrand vil i dag kreve å få utlevert bilder og medlemslister fra politiet i Trondheim, men politiet sier at de ennå ikke har gått gjennom bildene. Politiet forsikrer at det ikke er noen grunn til å tro at bildene vil sirkulere blant ansatte på politihuset.