Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sexdømt støttekontakt mistenkt igjen

Den 49 år gamle mannen var dømt for sexovergrep mot fire små gutter. Så fikk han bli støttekontakt for en 10-åring. Nå skal han ha forgrepet seg på denne gutten også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Bergens Tidenes nettutgave som melder dette. 49-åringen skal ha foregrepet seg mot gutten mens han passet ham en helg i september 2000. Mannen selv stiller seg fullstendig uforstående til anklagene mot ham, og nekter straffeskyld.

Den tidligere støttekontakten er tiltalt for seksuelle overgrep mot den da ti år gamle gutten, og for å ha utnyttet sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med mindreårige.

Statsadvokat Randi Gabrielsen, som er aktor i rettssaken som startet i Bergen byrett tirsdag, mener at 49-åringen brukte støttekontakt-jobben til å opparbeide seg et tillitsforhold til gutten. Deretter utnyttet han tiåringen seksuelt, skriver Bergens Tidende.

  • Den nå elleveårige gutten fikk store problemer etter overgrepet han ble utsatt for. Blant annet tok det lang tid før han klarte å få tillit til en ny støttekontakt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!