FORSVARER KVINNENE: Advokatene Trond Eirik Aansløkken og advokat Lars Leversen forsvarer henholdsvis den 19 og 21 år gamle kvinnen i saken. Kvinnene innrømmer å ha lokket menn i sex-fella.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FORSVARER KVINNENE: Advokatene Trond Eirik Aansløkken og advokat Lars Leversen forsvarer henholdsvis den 19 og 21 år gamle kvinnen i saken. Kvinnene innrømmer å ha lokket menn i sex-fella. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Sexfelle-tiltalt kvinne: - Jeg så aldri noe vold

21-åringen var med å lokke menn i sex-fella.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I forbindelse med vitneforklaringen til ett av ofrene i sex-felle-saken som startet i Oslo tingrett i dag, forklarte en av de tiltalte jentene seg i saken.

Alle de fire tiltalte erkjenner straffskyld etter tiltalen om å ha lokket, ranet, mishandlet og presset til sammen åtte menn for penger og verdier i 2011.

- Flørte Jenta, en 21 år gammel kvinne, innrømmer å ha lokket med seg en mann i 60-åra til en leilighet på Majorstua I Oslo under dekke om at hun ønsket å ha sex med ham. Ifølge jenta ble det avtalt sexmøter på nettet bare timer i forveien.

- Vi skulle få mennene til å møte oss. Vi skulle flørte og gjøre de interesserte i å betale for sex, sa kvinnen i retten.

Både de fornærmede og tiltalte er stort sett enige i de faktiske forhold, bortsett fra at det ble avtalt kjøp av seksuelle tjenester. At de de møttes et sted og gikk til en leilighet.

- Få dem nakne - I leiligheten var vår oppgave så å få dem til å kle av seg. Så skulle vi sette oss på sengekanten ved siden av dem. Det var fordi vi skulle være med på en film som ble tatt opp av et kamera i en mikrobølgeovn, sa hun.

Da hun hadde fått mennene nakne, sa hun at skulle ta seg en tur på badet for å skifte. Men på badet tok hun opp sin mobiltelefon og skrev sms til sin medtiltalte guttevenner om at kysten var klar.

- Så ikke vold Etter et minutt var mennene i leiligheten og trusselhelvetet for mennene var et faktum.

- Vi visste at de skulle bli truet, og jeg hadde en anelse om at det kunne bli vold dersom noen gjorde motstand eller noe, men jeg så aldri noe vold, sa kvinnen i retten.

De tiltalte mennene har erkjent at de har slått og truet mennene. Hun forklarte at hun fikk rundt 5000 kroner, litt hasj, mat og losji for å være lokkedue.