Sexfest-arrangør: - Ser ikke problemet

Et medlem av EU-parlamentet måtte gå av, etter at han ble sett på en sexfest i Brussel. Arrangøren forsvarer festen.

GIKK AV: Den ungarske politikeren Jozsef Szajer har trukket seg fra EU-parlamentet, etter at han deltok på en sexfest i Brussel. Foto: Bernadett Szabo / Reuters / NTB
GIKK AV: Den ungarske politikeren Jozsef Szajer har trukket seg fra EU-parlamentet, etter at han deltok på en sexfest i Brussel. Foto: Bernadett Szabo / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se mer
påvist smittet 58 200 +466
innlagt 150 -8
døde 517 +6
påvist smittet 93 900 000+765.7K
døde 2 010 000 +15.0K
Se mer

Den konservative, ungarske politikeren Jozsef Szajerc har trukket seg som medlem av EU-parlamentet. Det skjer etter at han ble stoppet av belgisk politi på en sexfest i Brussel.

Han skal også ha hatt en ecstasypille i lomma.

Szajerc opplyste selv i en pressemelding søndag at han trakk seg på grunn av den tunge vekta av politikkens dag-til-dag-arbeid.

Han har erkjent at han var på festen, og at han hadde en pille i lomma, men han nekter for å ha tatt narkotika.

Nå har den nederlandske avisa Algemeen Dagblad (AD) snakket med den 29 år gamle arrangøren av festen, David Manzheley.

- Vi var bare voksne

Manzheley sier at han ikke kjenner Szajerc.

- Jeg kjenner ikke mannen. Han er en venn av en venn. Jeg inviterer alltid et par venner til festene mine, som igjen tar med seg noen venner, så har vi det hyggelig sammen. Vi snakker litt, og tar en drink - akkurat som på kafé. Den eneste forskjellen er at vi også har sex med hverandre, sier Manzheley til avisa.

- Jeg skjønner ikke hva som er galt med det. Vi var bare voksne menn til stede, og alt ble gjort med gjensidig samtykke, sier han videre.

Szajerc er en nær støttespiller av Ungarns svært konservative statsminister Victor Orban. Orban har omtalt seg selv som illiberal kristen, og Szajerc har vært aktiv motstander av homofiles rettigheter i landet.

Klar over reglene

I henhold til smittevernreglene i Belgia kan hver husstand kan ha besøk av én gjest.

Dette var Manzheley klar over, sier han til AD.

- Men er det rettferdig? Masse folk begynner å bli lei av hele lockdownen. Vi vil se folk igjen, og jeg syns ikke det er noe galt med det. Og for øvrig; jeg var veldig forsiktig.

- Alle gjestene må allerede ha hatt corona, og de fikk ikke lov å ha noen symptomer. Jeg stolte på at vennene mine ikke ville lyve om det, så for å være helt ærlig, ser jeg ikke problemet.

SJOKKERER: Konseptet «Sex Island» sjokkerer på mange måter. Video: Good Girls Company / Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer