8/10: Denne mannen var så god i senga at Karen ikke kunne gå dagen derpå, han fikk karakter åtte av ti. Nå er navnet hans lagt ut på nettet, sammen med 12 andre elskere av Karen Owen.
8/10: Denne mannen var så god i senga at Karen ikke kunne gå dagen derpå, han fikk karakter åtte av ti. Nå er navnet hans lagt ut på nettet, sammen med 12 andre elskere av Karen Owen.Vis mer

Sexglade Karen lå seg gjennom studiene og satte karakterer på alle gutta

Nå er den 42 sider lange presentasjonen av hennes sexpartnere lagt ut på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Karen Owen (22) fullførte sin universitetsgrad ved Duke i USA i våres, samtidig fullførte hun sitt private forskningsprosjekt som hun kalte «An education beyond the classroom: excelling in the realm of horizontal academics».

Prosjektet hennes gikk ut på å ligge med «alfamennene» ved universitetet, som regel de kjekkeste fotball- og baseballspillere, for så å gi en detaljert vurdering av dem i en rekke kategorier.

Spredte seg raskt Tilslutt ga hun elskeren en «Raw score» fra en til ti, som inkluderer alt fra hvordan sexen var, søvnen etterpå (snorking trekker ned), samt humor og utseende.

Dette var privat for Karen, helt til hun sendte hele forskningsmaterialet til tre gode venninner. Raskt ble det spredd til de 14 000 studentene ved universitetet. Da var skaden skjedd - hennes 13 elskere, samt Karen Owen var snart smurt utover hele nettet.

En leder i universitetsavisa tar opp Karen og hennes forskningsprosjekt, der er den største overraskelsen at Karen - som karakteriseres som en 6/10-dame - klarte å ligge med så mange kjekke menn.

- Jeg angrer Langt større alvor er det over svaret fra universitetsledelsen, som advarer mot internetts farer.

- Dette er en beklagelig og svært synlig påminnelse om at alt man lagrer digitalt kan ende på nettet, hvor media har en umettelig appetitt for det opprørende, og hvor ditt privatliv og omdøemme kan bli makulert med noen få klikk, heter det i en uttalelse fra universitetet.

Selv angrer Karen bittert for forskningsprosjektet, hvis mål var å undersøke kvaliteten på de beste gutta.

- Jeg angrer med hele mitt hjerte. Jeg mente aldri å såre dem jeg omtalte i rapporten.

KAREN: En 6/10-jente ifølge studentavisa, her er Karen i svart kjole.
KAREN: En 6/10-jente ifølge studentavisa, her er Karen i svart kjole. Vis mer