Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sexklubb-lister til salgs

Medlemslister fra sexklubben Club 4 i Trondheim skal være på avveie og til salgs. Både lokale og nasjonale kjendiser finnes på de pikante listene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du en av de 7.000 som har vært medlem i sexklubben Club 4 i Trondheim, kan du risikere at medlemskapet ditt ikke lenger er så veldig hemmelig. Det skriver Byavisa i Trondheim, som i dag melder at Club 4 skal ha mistet kontrollen over medlemslistene sine. Avisa er tilbudt lister over alle som har vært medlemmer og som besøkte sexklubben.

Ifølge Byavisa finnes det flere A- og B-kjendiser og framtredende næringslivstopper på medlemslistene.

Nachspiel-plass

Club 4 ble kort tid etter oppstarten en flittig benyttet nachspielplass - også for folk som ikke praktiserte sex like fritt som den harde medlemskjernen. Klubben skal også ha blitt brukt til utdrikkingslag.

Mange betalte medlemsavgift for å få fortsette festen innenfor dørene til klubben, etter at andre utesteder stengte. Det er imidlertid liten grunn til å tro at medlemslistene skiller mellom «ekte» sexklubbmedlemmer og slike «nachspielmedlemmer».

Klubbens leder, Tom Ketil Krogstad, sitter for tida i fengsel og soner en dom på 16 måneder for hallikvirksomhet.

- Den eneste som kan dokumentere at noen er medlem er meg. Og jeg har aldri bekreftet at andre enn Big Brother-Anita og Rune Rudberg er medlemmer, sier Krogstad til Byavisa.

Han utelukker imidlertid ikke at noen kan ha stjålet medlemslister fra det første året klubben var i drift, da disse listene fantes på en pc som var tilknyttet internett.

<B>KAN VÆRE GAMLE LISTER: </B>Klubbens leder, Tom Ketil Krogstad, utelukker ikke at noen kan ha stjålet medlemslister fra det første året klubben var i drift.<br>Arkivfoto: SCANPIX
<B>NACHSPIELPLASS: </B>Mange skal ha blitt medlemmer for å få feste innenfor dørene til klubben, etter at andre utesteder stengte.<BR>
<B>B-KJENDIS: </B>Pornostjernen Sasha Gabor har besøkt Club 4, her sammen med klubbens leder i bakgrunnen.<br>Foto: SCANPIX