Sexkunder avslørt av bankkort

Da politiet slo til mot bordellet i Oslo, fant etterforskerne bankontonumre som ledet dem til en lang rekke sexkunder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-politiet gjorde funnene under en razzia mot bordellet i Munkedamsveien i Oslo i fjor sommer. Razziaen førte til at flere av kundene ble bedt om å forklare seg for politiet om virksomheten ved bordellet på Oslos vestkant.

Kjøp og salg av sex er ikke straffbart i Norge, men flere av kundene må regne med å vitne om sine bordellbesøk dersom saken kommer opp for retten.

Hadde 8800 kunder

Dagbladet skrev tirsdag at politiet mener den siktede kvinnen førte et detaljert regnskap over sextjenestene som ble tilbudt. Ifølge politiet solgte hun sex for 4,5 millioner kroner i løpet av to og et halvt år. Hun er nå siktet for hallikvirksomhet, men nekter straffskyld.

Ifølge den siktede bordellmammaen (46) skaffet hun seg en bankterminal i lokalene fordi kundene selv ønsket det.

Rundt en tredel av kundene skal ha betalt med kort, og da var jakten på vitner enkel.

- Hun har forklart at de kundene som ville ta ut penger med kortet, kunne gjøre det. Det er noen store beløp i utskriftene, og det skyldes at kundene tok ut penger, sier hennes forsvarer, René Ibsen.

46-åringen skal ha hatt 103 forskjellige kvinner som jobbet for henne i løpet av to og et halvt år. Totalt skal nesten 8899 kunder ha kjøpt tjenester i 46-åringens lokaler i Munkedamsveien.

En hjelpepleier, som skal ha spedd på inntekten ved å selge sex i bordellet, har forklart at hun brukte følgende prisliste:

  • Massasje: 500 kroner.
  • Intimmassasje (kunden blir masturbert): 800 kroner.
  • Oralsex: 1000 kroner.
  • Samleie: 1500 kroner.
  • Samleie og oralsex: 2000 kr.

Leide egne rom

De prostituerte kvinnene skal ha leid hvert sitt rom av 46-åringen for en begrenset tidsperiode, og de skal ha drevet virksomheten som eget firma. De fleste av de prostituerte kvinnene er av asiatisk opprinnelse, og mange av dem har forklart seg for politiet.

Den halliksiktede kvinnen hevder imidlertid at det ikke har gått noen betaling for sexsalg via henne. Ifølge 46-åringen sto det spesifisert i kontrakten med kvinnene at sexsalg var forbudt, men politiet mener hun kjente til sexsalget.

Politiet er nå i ferd med å avslutte etterforskningen, og vil trolig innstille på tiltale mot 46-åringen. Nylig tok politiet hefte i flere av kvinnens eiendeler, bl. a. en ett år gammel Mercedes CLK.

SEXKUNDER: 103 jenter jobbet på dette massasjeinstituttet i løpet av en periode på to og et halvt år. Politiet har siktet innehaveren etter hallikparagrafen.
ENKELT: En tredel av kundene skal ha betalt med kort, og gjort jakten på vitner enkel for politiet.