Sexoppvisning på busstopp

Først hadde 28-åringen sex med samboeren på trafikkøya ved bussholdeplassen. Deretter slo han ei flaske i hodet på en som ventet på bussen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er mannen fra en av Oslos drabantbyer varetektsfengslet for fire uker, siktet for grov legemsbeskadigelse. Det var tidligere i sommer at han og samboeren var ute og luftet hunden på Grorud, og like ved bussholdeplassen skal mannen ha utfordret samboeren til munnsex.

Berserk

Den heller uvanlige sexseansen på trafikkøya fikk etter hvert flere vitner. Umiddelbart etter at 28-åringen hadde dratt opp buksesmekken, skal han ha løftet opp ei ølflaske og løpt over til busskuret, hvor flere mennesker sto og ventet på bussen.

Uten å ha vekslet et eneste ord med mannen - en 20 år gammel mann fra Sri Lanka - slo den 28 år gamle nordmannen ham i hodet med ølflaska.

20-åringen ble slått bevisstløs og ble hentet med ambulanse.

Ble forbannet

To vitner som er avhørt av politiet, har forklart at rett etter at paret hadde avsluttet sexseansen, hadde mannen ropt ut:

«Hvem var stor i kjeften?»

Ifølge vitnene hadde ikke den 20-årige srilankeren sagt et ord til nordmannen.

Kort tid etter ble 28-åringen pågrepet av en politipatrulje. Nordmannen har innrømmet de faktiske forhold. Til sitt forsvar skal han ha hevdet at «det var noen som kjekket seg og lo», og at han var blitt forbannet.

Mannen ble tirsdag varetektsfengslet for fire uker i Oslo forhørsrett. Han er også siktet for andre tilfeller av umotivert vold.

- Ingen kommentar, er det eneste advokat Marte Svarstad Brodtkorb vil si om saken.

På vegne av 28-åringen har hun påkjært fengslingen til Borgarting lagmannsrett.