Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sexorgien endte i basketak fordi begge inviterte nye partnere hjem

Tina tok med seg to menn, James én kvinne. - De sparket, skrek og knuste alt de kom over.

SINTE SWINGERE: Tina Norris (39) og James Albert Barfield (56) ble sinte og røyk i tottene på hverandre da begge hadde med seg nye sexpartnere hjem. Nå er kjæresteparet siktet for husbråk. Foto: Hernando County Sheriff
SINTE SWINGERE: Tina Norris (39) og James Albert Barfield (56) ble sinte og røyk i tottene på hverandre da begge hadde med seg nye sexpartnere hjem. Nå er kjæresteparet siktet for husbråk. Foto: Hernando County Sheriff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tina Norris (39) og kjæresten James Albert Barfield (56) fra Hernando i Florida inviterte begge med seg nye sexpartnere hjem mandag morgen, skriver Huffington Post.

Barfield hadde tatt med seg en kvinne han ville ha sex med, mens Norris kom hjem med to menn.

Til tross for at de begge hadde sterke planer om å være hverandre utro, likte verken Norris eller Barfield situasjonen særlig godt.

Blodig Etter at de hadde festet en stund, kom det til et voldsomt basketak mellom de to som endte i at Tina Norris fikk ei blodig leppe og James Barfield hadde kloremerker på nakken og ryggen. Da politiet kom til huset deres, var de fremdeles nakne, skriver avisa Hernando Daily.

- De sparket, skrek og knuste alt de kom over fra den ene siden av huset til den andre, sier en som deler hus med dem i en uttalelse til politiet.

De tre inviterte sex-gjestene forlot åstedet under basketaket.

Husbråk Da politiet kom til de swingende bråkmakerne, var de tydelig ruspåvirkede og lite samarbeidsvillige, opplyser politiet.

Tina Norris nektet å kle på seg igjen og motsatte seg arrest.

Begge er nå siktet for husbråk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media