Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sexslave i ni år i bareierens fangehull

Jente fikk to barn med kidnapper. Se video fra Brasils Natascha-sak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Her blir en 61 år gammel bareier geleidet ut fra en rutebuss til storbyen Sao Paulo av en sivil politikvinne. Mannen forsøkte å stikke av etter enn jente han skal ha holdt fanget i et kjellerhull i ni år, greide å rømme.

En kidnapping med paralleller til Natascha Kampusch-saken i Østerrike har opprørt Brasil.

I denne brasilianske tv-reportasjen lagt ut på Youtube kan du se hvordan  den kidnappede jenta har levd fra hun var 10 år til hun greide å rømme som 19-åring.

Hun har bodd i et stinkende kjellerrom med toalett i golvet og en skitten madrass.

Fikk to barn

Historien rulles opp i byen Luiziania i Goias-provinsen. Jenta ble plukket opp av bareieren da hun tigget på gata. De neste ni årene har hun vært innestengt i fangehullet under baren, blitt seksuelt misbrukt og fått to barn med den kidnappingsiktede 61-åringen.

I følge nyhetsbyrået EFE greide 19-åringen å rømme med sin fem år gamle datter allerede 5. februar etter at hennes kidnapper var blitt banket opp i et slagsmål i baren der hun var fange i kjelleren. Mannen ble pågrepet på bussen fredag etter at han hadde vært etterlyst over hele Brasil.

Jenta fikk et guttebarn allerede som 13-åring. men i følge hennes forklaring til politiet ble gutten druknet i en bøtte av bareieren, som også er siktet for å ha drept jentas mor kort tid etter kidnappingen for ni år siden.

image: Sexslave i ni år i bareierens fangehull

Lenket fast i to år

I følge jentas forklaring var hun lenket fast de to første årene i fangenskap.

Mannen nekter seg skyldig i de alvorlige anklagene. Hans eneste befatning med jenta, er at han har hatt et nakenbilde av henne i baren.

I følge politiet i hovedstaden Brasilia skal nå myndighetene hjelpe både 19-åringen og hennes fem år gamle datter med skolegang.

TATT PÅ BUSSEN: Her blir den 61 år gamle bareieren ført bort av en politikvinne etter at han ble gjenkjent på en buss.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media