Sexterror på telefon

En uregistrert mobilkunde hos teleselskapet Zalto har i lang tid plaget Marion Aarvold med sexsjikane over mobiltelefon. Først da Dagbladet tok kontakt med mobiloperatøren, ble telefonen stengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Den siste måneden tror jeg han har ringt rundt 25 ganger om dagen, til alle døgnets tider. Han sier aldri noe, men jeg hører knirk, stønn og pustelyder, forteller en oppgitt Marion Aarvold fra Åmli i Aust-Agder.

For en måned siden kontaktet hun politiet, som igjen kontaktet teleselskapet Zalto. Her ble det opplyst at kunden var uregistrert og at det derfor var umulig å finne ut hvem nummeret tilhører.

For to uker siden ba politiet selskapet om å sperre nummeret, men ingenting skjedde.

Mens Aarvold forteller sin historie til Dagbladet, ringer mobiltelefonen hennes. Hun ser på displayet, og sier oppgitt til journalisten:

- Nå ringer han igjen. Du kan jo ta den selv.

I den andre enden høres bare svake pustelyder. Forbindelsen brytes. Politiets sjikanesporing ga ikke resultater. Aarvold har ingen mistanker om hvem som står bak. Det eneste hun derfor kan gjøre for å unngå sjikanetelefonene, er å skaffe seg hemmelig telefonnummer. Men i hennes jobb som lærer vil dette medføre mange vanskeligheter.

- Jeg skjønner ikke hvorfor Zalto ikke vil samarbeide med politiet om å få stoppet vedkommende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer