Sextiltalen klar

- Michael gleder seg til rettssaken, hevder advokatene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går ble Michael Jackson (45) formelt tiltalt av storjuryen som etterforsker ham for overgrep mot en gutt på ranchen Neverland, melder ABC News.

Juryen har ifølge TV-kanalen vært samlet i 13 dager for å diskutere om de har tilstrekkelige bevis for en rettssak mot Jackson. Det mener de altså å ha nå. Den nøyaktige tiltalen er foreløpig ikke kjent, men ABC mener saken starter 30. april.

En talsmann for retten i Santa Barbara bekrefter at Jackson er tiltalt av juryen. Juryen har arbeidet i største hemmelighet under ledelse av statsadvokat Tom Sneddon, og hans talskvinne var ikke tilgjengelig for kommentar seint onsdag kveld amerikansk tid, skriver Reuters.

Michael Jacksons advokater svarer på tiltalen gjennom en pressemelding på artistens egen nyhetsnettside. Der understrekes det at han vil nekte skyld.

- Herr Jackson og hans advokater er sikre på at etter en rettslig prøvelse at disse tiltalene vil herr Jackson bli fullstendig frikjent, og at beskyldningene i tiltalen vil vise seg å være falske. Michael gleder seg til å forsvare seg i retten og ønsker å takke de millionene av fans over hele verden som fortsetter å støtte ham gjenom denne vanskelige perioden, heter det i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer