Sexy sammensvergelse

LONDON (Dagbladet): Mel Gibson (41) går for å være en av Hollywoods mest sexy menn. Kanskje er det derfor produsenten betaler ham 120 millioner for hovedrollen i «Sammensvergelsen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I månedsskiftet september/oktober skal filmen debutere på 25 norske kinoer. Og det er en sexy sammensvergelse regissøren Richard Donner har lagt opp til. Julia Roberts er Gibsons motspiller.

- Alle mennesker har et forhold til sammensvergelser. Mordet på John F. Kennedy, mordet på Olof Palme og Lockerbie-tragedien er noen. Går du inn på Internett og søker på sammensvergelser, får du tusenvis av svar, sier Mel Gibson til Dagbladet.

«Sammensvergelsen» handler om taxisjåføren Jerry som er mer eller mindre paranoid på grunn av alle konspirasjonene som svirrer rundt i hodet hans. Den eneste som etter hvert begynner å tro på ham, er advokaten Alice, som jobber for justisdepartementet.

Og selvsagt viser det seg at Jerry har rett. Han lider av hukommelsestap, men husker episoder fra år tilbake. Og det viser seg at han er opplært til å være en drapsmaskin, betalt av samfunnet. Etter hvert settes store krefter inn for å likvidere ham, for å holde sannheten skjult.

- Og dette er en realistisk historie, Mel Gibson?

- Det skjer mye merkelig som offentligheten aldri får kjennskap til. Når mennesker ikke får svar, utvikler man sine egne teorier. Og disse skaper etter hvert usikkerhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer