Sexy undertøy kostet 13-åring livet

Barcelona (NTB-AP-Reuters): Store plakater med lettkledte undertøys-modeller vekker ikke bare strid i Norge, i Spania har en slik plakat nå kostet liv. En 13 år gammel skolejente ble fredag kjørt ned og drept fordi en mannlige sjåfør ble distrahert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i Barcelona, tett ved Fashion Cafe som drives av tre av verdens mest ettertraktede supermodeller, Claudia Schiffer, Naomi Campell og Elle MacPherson.

Tre 13-åringer som var på vei til skolen, en jente og to gutter, sto og ventet på å krysse et fotgjengerfelt da den 22 år gamle bilføreren kom kjørende.

Uten forvarsel skjenet bilen inn på fortauet, og traff de tre. Jenta ble drept på stedet mens tilstanden til de to guttene skal være kritisk.

Mistet kontrollen

I avhør har den 22 år gamle bilisten fortalt at han mistet kontrollen over bilen da han så plakaten utenfor Fashion Cafe, med en svært vakker modell iført sexy undertøy.

Ingen ved Fashion Cafe har ennå kommentert hendelsen, og det er heller ikke kjent om det var en av de tre supermodellene som var avbildet på den livsfarlig distraherende kjempe-plakaten.