Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Säfflebussen blåste av veien

To alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer ble alvorlig skadd da Säfflebussen på vei fra Sarpsborg til Göteborg blåste av veien og veltet på E6 ved Lur sør for Strömstad fredag ettermiddag.

Bussen havnet på siden, og dørene ble blokkert. Da redningstjenesten til slutt klarte å ta seg inn i bussen, viste det seg at to av 20 personer om bord hadde fått alvorlige skader.

De ble brakt til sykehuset i Uddevalla, mens de øvrige ble tatt hånd om på en brannstasjon i nærheten.

- Det var 20 passasjerer i bussen. Samtlige er blitt overført til sykehus i Uddevalla, Strömstad og Fredrikstad, i tillegg til sjåføren, opplyser Tomas Magnusson, redningssjef ved Rädningstjensten i Tanum til VG Nett en stund etter ulykken.

Bussulykken skapte store problemer i påsketrafikken langfredag ettermiddag ettersom E6 var helt stengt under redningsarbeidet.

Trafikken i det nordgående kjørefeltet kom i gang igjen etter noen timer, mens den sørgående trafikken ble omdirigert via Tanumshede.

(NTB)

TATT AV VINDKAST: To personer er alvorlig skadd etter at Säfflebussen kjørte av veien ved Lur, sør for Strömstad langfredag. Foto: Per Landén / SCANPIX
TATT AV VINDKAST: To personer er alvorlig skadd etter at Säfflebussen kjørte av veien ved Lur, sør for Strömstad langfredag. Foto: Per Landén / SCANPIX Vis mer
FRA INNSIDEN: Slik så det ut inne i bussen etter ulykken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media