Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

SFO på tilbud

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Markedstenkningen innen offentlig sektor har nedfelt seg i et språk som viser hvor det bærer. Pasienter er ikke lenger pasienter, men «produksjoner». Elever ved SFO er heller ikke elever, men kunder, går det fram av en reportasje i Dagbladet i går. Et ypperlig pedagogisk tilbud for utviklingshemmede barn, tilknyttet Marienlyst skole i Oslo, skal følgelig legges ned fordi «kundegrunnlaget ikke er godt nok» ifølge bydelens bestillersjef.

• Saken er at St.Haugen foretrekker å nedlegge spesialtjenesten fra høsten av fordi kvalitet koster. Alle erkjenner at tilbudet er det beste, men nå har andre bydeler overført sine barn til ordninger som er billigere og dårligere. De gjenværende «kundene» skal derfor sendes med taxi til andre skoler der SFO ikke er beregnet på funksjonshemmede. Dette synes vi er en så dårlig løsning med tanke på elevenes krav på en tilrettelagt skole, at det minner om diskriminering.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling