Shannon klarer ikke la være å drikke bensin

Selv om hun vet det kan skade henne. Se video.

DRIKKER BENSIN: Denne jenta heter Shannon. Hun står fram i programmet «My strange addiction» på tv-kanalen TLC og forteller om sin avhengighet. Foto: Skjermdump fra TLC
DRIKKER BENSIN: Denne jenta heter Shannon. Hun står fram i programmet «My strange addiction» på tv-kanalen TLC og forteller om sin avhengighet. Foto: Skjermdump fra TLCVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare å lukte på bensin kan være skadelig for helsa. Denne jenta, som heter Shannon, står fram med sin avhengighet i programmet «My strange addiction» på tv-kanalen TLC. Shannon drikker bensin.

- Det brenner - Selv om jeg tar skade av det, får det meg til å føle meg vel. Først kiler det, og så brenner det bak i halsen, sier hun til tv-kanalen.

Shannons giftige uvane går ut på å svelge opp til tolv teskjeer bensin hver dag. Helst ønsker hun å drikke rett fra bensinkanna.

Mora hennes sier i programmet at hun først ikke trodde det var sant, men så oppdaget hun at datterens pust luktet sterkt av den usunne substansen.

Snuser gass - Jeg tar av korken og så snuser jeg inn gassene som kommer sivende ut, sier Shannon mens hun demonstrerer for tv-titterne hvordan hun gjør det.

Å drikke bensin er slett ikke å anbefale. Det kan føre til oppkast, diaré, og i store mengder, svimmelhet og død, melder Daily Mail.

TLC-programmet blir sendt i dag.