Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Shannons mor arrestert

Shannons mor anholdt i Dewsbury.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Moren til den ni år gamle jenta Shannon Matthews, ble arrestert i går kveld, melder The Daily Thelegraph.

Karen Matthews (32) må svare for mistanken om at hun har hindret etterforskingen i forbindelse med datterens forsvinning.

Niåringen forsvant etter et besøk i svømmehallen 19. februar. I 24 dager lette politi og naboer etter den lille jenta, før hun ble funnet i en sengeskuff i leiligheten til Michael Donovan (39) som er onkelen til Shannons stefar.

Han sitter nå vareteksfengslet, siktet for kidnapping og for å ha holdt niåringen fanget.

Men han er ikke den eneste i familien som er i politiets søkelys.

Under etterforskningen fant politiet barneporno hos stefaren, og siktet han for besittelse av dette. Søsteren hans og moren ble tidligere arrestert, men er løslat mot kausjon. Moren mistenkers for å være til hinder for etterforskningen, mend søsteren ble arrestert fordi hun ifølge politet skal ha «hjulpet en lovbryter.»

Shannon blir i dag tatt hånd om av barnevernet.

KIDNAPPET: Shannon (9) var borte i 24 dager. Politiet mistenker at mange i familien hennes hadde noe med dette å gjøre. Foto: REUTERS/West Yorkshire Police
KIDNAPPET: Shannon (9) var borte i 24 dager. Politiet mistenker at mange i familien hennes hadde noe med dette å gjøre. Foto: REUTERS/West Yorkshire Police Vis mer
ANHOLDT: Karen Matthews (32.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media