Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sharif dømt til å betale 270 000 kroner

- Andre i selskapet skulle ta seg av saken, sier Sharif.

DEKKSENTER: Tommy Sharif sier at om beløpet ikke ennå er betalt, så kommer de selvsagt til å betale.
FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/DAGLBADET
DEKKSENTER: Tommy Sharif sier at om beløpet ikke ennå er betalt, så kommer de selvsagt til å betale. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/DAGLBADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bring Cargo AS gikk til Forliksrådet med et pengekrav mot Sharifs dekksenter på 271 773,22 kroner tidligere i høst. Sharif møtte ikke opp, men ble dømt til å betale i tråd med Bring Cargos krav, melder Romerikes Blad.

- Ikke-sak Dommen falt i midten av november. Avisa skriver at han selv ikke vil kommentere saken. Det er imidlertid Sharif uenig i.

- Det er ikke riktig det som står i Romerikes blad, at jeg ikke vil kommentere saken. Dette er en ikke-sak, som andre i selskapet skulle ta tak i. Hvis dette ikke allerede er betalt så kommer det SELVSAGT TIL Å BLI BETALT, skriver Sharif i en e-post til Dagbladet.

I midten av oktober skrev Dagbladet at Sharif har mistet formuen på 47 millioner kroner, etter at han på skattelista var oppført med en formue på null kroner.

I 2010 fortalte Sharif at han etter beste evne har prøvd å gjemt bort denne formuen fra den rødgrønne regjeringa.

- Avsluttet Den 23. oktober meldte Romerikes Blad at Sørum kommune hadde sendt Tommy Sharifs eiendomsselskap, Sharif Invest AS, et inkassokrav på 1,3 millioner kroner.

- Saken angående 1,3 millioner er selvsagt avsluttet for lenge siden, det som skulle betales er selvsagt betalt, skriver Sharif.

- Selv om noen skriver akkurat det som passer dem, så er det slik at jeg driver med HJUL 365 DAGER I ÅRET, og nå er det bokstavelig hjul for ALLE andre, derfor så smiler jeg fra øre til øre som vanlig og ønsker alle en god HJUL, avslutter Sharif.

DØMT: Tommy Sharif fikk en uteblivelsesdom i Forliksrådet. 
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
DØMT: Tommy Sharif fikk en uteblivelsesdom i Forliksrådet. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!