Sheriffen trygler turistene: - Dette er ulovlig

Sheriffen og lokale bønder i California har sett seg lei turister som kommer for å ta det perfekte bildet, men som ender opp med å ødelegge naturen.

ØDELEGGER: I Solano i California har de lokale bøndene og sheriffen gått lei turister som trosser reglene for å ta det perfekte bildet av solsikkene deres. Her foreviger en kvinne solsikker i Lawrence, Kansas. Foto: Charlie Riedel/AP/NTB Scanpix. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At fotokåte turister valfarter til byen din, kan både være en velsignelse - og en forbannelse. Sistnevnte ser i alle fall ut til å gjelde Solano, et fylke i delstaten California, som nå opplever en massiv strøm av turister som vil ta bilder av deres blomstrende solsikkeenger.

Nå har de lokale bøndene og sheriffkontoret nemlig fått nok av at turistene, som jakter det perfekte bildet, ødelegger de verdifulle avlingene ved å tråkke ned engene, samtidig som de også tar med seg solsikker.

Så fortvilte er lokalbefolkningen, at sheriffen nå går ut med en bønn til turistene.

- Forårsaker bekymring og skade

I ett innlegg på Facebook ber sheriffen turistene om å respektere andres eiendom når de prøver å få det perfekte bildet.

- Folk på jakt etter det perfekte bildet forårsaker nok en gang bekymring og skade på flere eiendommer i Solano.

Med sommeren som gjør sitt innpass, har bøndene opplevd en stor oppsving i antall turister som kommer til blomsterengene for å ta bilder, skriver The Guardian.

Solsikkene er storbedrift i Solano, og de er ifølge den amerikanske nyhetskanalen Fox40 verdt flerfoldige millioner dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer