Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Shevshenko ler av Chelsea-rykter

Glad for mer lønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

( Dagbladet.no): Alt kan ikke kjøpes for penger. For Andrei Shevshenko fnyser av ryktene om en Chelsea-overgang.

Milan-stjerna har vært sterkt koblet til Chelsea den siste tiden, men sier nå han vil bli på San Siro -  ukrainerens hjemmebane og lekegrind siden 1996. Selv er han bare fornøyd med at ryktene vil heve lønna.

- Jeg elsker disse historiene fra England for de betyr at Milan sannsynligvis vil re-forhandle kontrakten min med lønnsøkning, sier Shevshenko i The Sun.

Chelsea var villig til å sprenge lønnsbudsjettet for å hente spissen, men Shevshenko sier nå at overgangs-ryktene ikke påvirker ham.

- Jeg er ikke veldig berørt av de siste ryktene. Jeg har hørt dette i mange år nå, og se hvor jeg fortsatt er - i Milan, hvor jeg er tilfreds.

TOMMELEN OPP: Sheva vil bli i Italia. Foto: AP/SCANPIX
TOMMELEN OPP: Sheva vil bli i Italia. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling