Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Shipping-vinner tapte på galopp

Skipsreder John Fredriksen er innlemmet i det gode galoppselskap på Øvrevoll. Men han hadde det ikke så veldig morsomt i går. For hesten hans, Albaran, ble ikke bedre enn tredje. Og Fredriksen misliker å tape.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg hater å tape, men er vel ikke alene om det i galoppsporten. Uansett har jeg det mer spennende fra mandag til fredag på jobben enn jeg hadde det da hesten min løp, sa John Fredriksen til Dagbladet over en bedre middag på restauranten Tusenklubben i åsen øverst på Øvrevoll i går ettermiddag.

- Jeg tror jeg kjøper en tankbåt til. Heller det enn en ny hest. En tankbåt som kommer seg fortere fram enn det Albaran greide i dag, lo John Fredriksen.

Ikke bitt

Fredriksen ble ikke bitt av hestebasillen i går. Hesten hans, som heter Albaran, ble kjøpt inn for omtrent en million kroner før årets sesong. Men det har vært mye problemer på veien til start for den tyskfødte hesten. Tidligere i år ble den operert i halsen.

I går stilte den opp i et skandinavisk eliteløp. Førstepremien var på 250000 kroner, pluss en gullbarre i ærespremie. Men Albaran greide ikke mer enn en tredje plass. Det ble 60000 kroner i trøstegevinst til John Fredriksen. Småpenger å regne for den styrtrike skipsrederen.

Gambler på jobben

- Det kan hende at jeg kjøper en hest til. Men uansett blir det ikke flere enn to, sa en mellomfornøyd skipsreder til Dagbladet i går.

Det ble omsetningsrekord på Øvrevoll i går. Men ikke takket være John Fredriksen.

- Jeg spiller ikke i det hele tatt. Jeg gambler fra meg hver dag på jobben i stedet, sa Fredriksen.

I GODT SELSKAP: Skipsreder John Fredriksen ble med i det gode galoppselskap på Øvrevoll i går, blant smilende damer og flotte hatter - slik det skal være på Norsk Derby.