Showet er forfulgt av tragedier - Phils skjebne rystet hele USA

17 år etter tragedien kommer det stadig nye detaljer om drapet på den populære komikeren som ble omtalt som selve «limet» i Saturday Night Live.

STORMFULLT EKTESKAP:  Phil og Brynn Hartman slet i ekteskapet, men ingen ville ha trodd at det skulle ende i drap og selvmord. Foto: David McGough, The LIFE Picture Collection, Getty Images
STORMFULLT EKTESKAP: Phil og Brynn Hartman slet i ekteskapet, men ingen ville ha trodd at det skulle ende i drap og selvmord. Foto: David McGough, The LIFE Picture Collection, Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brynn Hartmann drømte om et liv i rampelyset, og oppmerksomheten hun fikk som modell og som kona til den berømte komikerektemann var ikke nok. I stedet skapte hun enorme avisoverskrifter etter sin død, for å ha skutt en sovende Phil Hartmann to ganger i hodet. Timer senere tok hun sitt eget liv. Drapet og selvdrapet sendte sjokkbølger gjennom Hollywood.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer