Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Shrek ut dette bryllupet

Slik ville paret skape bevissthet rundt kreft.

 ANNERLEDES PRINSESSEBRYLLUP:  Dette ekteparet valgte et annerledes bryllup for å skape bevissthet rundt kreft. Foto: Rui Vieira / PA Photos / NTB Scanpix
ANNERLEDES PRINSESSEBRYLLUP: Dette ekteparet valgte et annerledes bryllup for å skape bevissthet rundt kreft. Foto: Rui Vieira / PA Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Turtelduene Amanda and Nathan Gibbs valgte vekk det tradisjonelle bryllupet og skapte sin egen vri.

Eventyrbryllup Assosiasjonene til et prinsessebryllup innebærer nok neppe de animerte trollene Shrek og Fiona fra filmserien om Shrek. Gibbs-paret forteller at det startet som en internspøk, men at sykdom i familien førte til en enda større iver etter å gjennomføre eventyrbryllupet.

- Jeg fortalte Amanda at når vi skal gifte oss, skal vi ha et eventyrbryllup. Jeg skal være Shrek, og du kan være prinsesse Fiona. Vi så på hverandre og lo, forteller ektemannen Nathan Gibbs til Sky News.

Kreftsyk søster Paret planla først planlagt en liten sermoni, men da kreft overtok livet til mange av deres venner, bestemte de seg for at et Hollywood-tema ville gi mer bevissthet rundt sykdommen. Planleggingen av bryllupet ble avbrutt av flere dårlige nyheter. Nathan Gibbs' søster ble diagnostisert med brystkreft, som ble et sjokk for familien.

Dette gjorde Gibbs-paret enda mer interessert i å markere bryllupet sitt på en spesiell måte. Istedenfor bryllupsgaver ønsket de at gjestene skulle donere penger til veldedighetsorganiasjoner med fokus på kreft.