Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Si din mening på direkten

Kjempefornøyd? Misfornøyd? Nå har du muligheten til å si hva du mener om nyoppussingen av Dagbladet :på nettet til Dagbladets nettredaktør Arne H. Krumsvik på direkten. I dag kl. 16.00 kan du møte ham på Dagbladet :snakk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Starten i går gikk ikke helt smertefritt. Vi kom seint ut, og enkelte av funskjonene virket ikke som de skulle.

Problemene har sammenheng med en ny webserver som tydeligvis ikke helt skjønner hva vi holder på med ennå. T programmererere og en utviklingssjef jobber på spreng med å løse problemene.

Fremdeles sliter vi med visse barnesykdommer, men i løpet av uka burde alt være på rett kjøl.

Raskere

En av de største endringene etter relanseringen er at det nå går mye raskere å åpne Dagbladets førsteside. En test med «Doctor HTML» viser at det tok 75,6 sekunder å laste ned siden over et 14,4-moden 15. august, mens det i går bare tok 38,3 sekunder. Dette poenget har Nettmagasinet «På nett nå» (PNN) grepet fatt i:

«Den har blitt lettere på foten. Dette betyr kortere nedlastingstid for deg, og Dagbladet håper dette skal gi dem et fortrinn fremfor konkurrerende tjenester. Forståelig, det er en fordel å ikke være for tung når man skal balansere på en tynn telefonlinje.

Slankekuren har, som slankekurer ofte gjør, også medført en forbedring av utseendet. Formene har blitt mer elegante og rene.»

Dette mener altså ekspertene. Hva mener du?

Dagbladet :snakk

- http://www.dagbladet.no/snakk/

Hele Norges coronakart