Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siddis-kjære Siri

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bergenserne er mer stormannsgale enn oss. De er store i kjeften, oppfører seg brautende og er stolte av det, mener Siri Kalvig. Vær-Siri har flyttet tilbake til Stavanger og er så smått provosert av redaktør Ragnar Larsen i Haugesunds Avis. Larsens hjerte smelter for Bergen, der han har spist en nydelig napoleonskake i Ole Bull-stuene på Hotel Norge.

- Det var noe annet enn halvstekt vaffel hos Narvesen ved tjernet i Stavanger, skriver Larsen, og mener perlen Breiavatnet.

Siri Kalvig er raus nok til å karakterisere Larsen som morsom, og sier til Rogalands Avis:

- At Stavanger tar på seg rollen som hovedstad i fylket er jo beskjedent i forhold til Bergen som vil være hovedstad i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling